Min handlekurv 0

Retningslinjer For Personvern

Beskyttelse og Personvern av Dine Personlige Data

Sikkerhet og beskyttelse av dine personlige data er av aller største betydning for oss. Vi bruker 256-bit SSL-kryptering for å sikre maksimal sikkerhet under overføringen av dine data over internett.

Tilgang til og Administrasjon av Dine Data

Som registrert medlem har du full tilgang til og kontroll over dine personlige data. Du kan logge inn på kontoen din ved å bruke ditt brukernavn og passord for å se og administrere personlige opplysninger, sjekke ordrestatus og gjennomgå tidligere bestillinger i "Min konto"-delen.

Oppbevaring av Data og Analyser for Sikkerhet

I samsvar med gjeldende lover oppbevarer vi ordredata i minst 6 måneder. Disse dataene brukes også til å sikre din sikkerhet, for eksempel ved identifisering av dupliserte bestillinger i samme uke, hvor vi gjennomfører en verifisering med kunden for å forsikre oss om legitim prosess.

Ansvarlig Bruk av Personlige Data

Dine personlige data er avgjørende for å forbedre din opplevelse og tilby deg personlige kampanjer. Vi understreker at dine data aldri vil bli delt med tredjeparter, selv ikke med pålitelige partnere av norge-apotek.com.

Alternativ for Å Melde Deg Av Mottak av Promotering og Kommunikasjon

Hvis du foretrekker å ikke motta promoteringer eller nyhetsbrev fra norge-apotek.com, har du muligheten til å melde deg av når som helst. Du kan enkelt sende en e-post til support[at]norge-apotek.com med emnet "Avslutt abonnement på nyhetsbrev".