Min handlekurv 0

Refusjon

Refusjon - Tilbakebetalingsgaranti

Overholdelse av Italiensk Legemiddellovgivning: I samsvar med italienske lover kan vi ikke akseptere returer av reseptbelagte legemidler. Dette tiltaket er ment å sikre sikkerheten og integriteten til legemidlene vi leverer.

Leveringsgaranti

Hvis din bestilling kommer skadet eller ikke blir levert, forplikter vi oss til å sende bestillingen på nytt uten ekstra kostnader for deg. Denne garantien er ment å sikre din tilfredshet og tillit til våre tjenester.

Refusjonsalternativer

Hvis du, etter to forsøk på ny sending, fortsatt er misfornøyd, har du muligheten til å be om full refusjon. Vårt mål er å sikre at alle våre kunder er helt fornøyde med sine kjøp.

Leveringstider og Sporingsinformasjon

Leveringstiden for din bestilling er vanligvis mellom 4 og 12 arbeidsdager. Hvis du ikke mottar din bestilling innen 14 arbeidsdager, ber vi deg vennligst kontakte oss umiddelbart via e-post eller telefon. Vi er her for å hjelpe deg og løse eventuelle leveringsproblemer.

Bekreftelse av Kontaktopplysninger

Det er avgjørende å oppgi en riktig e-postadresse ved bestilling. Dette sikrer at du mottar alle oppdateringer om statusen til din bestilling, inkludert forsendelsesbekreftelse og annen viktig informasjon.