Min handlekurv 0
Amoxil Generisk 250mg, 500mg, 625mg, 1000mg Amoxicillin Bruk, bivirkninger og dosering. Pris i nettapotek. Kjøp uten resept i Norge.

Amoxil Generisk 250mg, 500mg, 625mg, 1000mg Amoxicillin Bruk, bivirkninger og dosering. Pris i nettapotek. Kjøp uten resept i Norge.

Amoxil Generisk er en effektiv medisin som brukes til å behandle ulike bakterielle infeksjoner. Den virker ved å drepe eller hemme veksten av skadelige bakterier i kroppen, og den er et pålitelig valg for å bekjempe infeksjoner og fremme bedre helse.

Aktiv ingrediens: Amoxicillin

 • Frakt 4-9 dager
 • Betalingsmåter
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Gratis levering for bestillinger over 2307.57kr

Amoxil Generisk

Om Amoxil Generisk

Amoxil Generisk er en bredspektret antibiotika som brukes til å behandle en rekke bakterielle infeksjoner. Dette legemidlet er en generisk versjon av merkevaremedisinen Amoxil, som inneholder den aktive ingrediensen amoksicillin. Amoksicillin er et penicillin-antibiotikum som virker ved å stoppe veksten av bakterier.

Amoxil Generisk er effektivt mot ulike typer infeksjoner, inkludert øre-, nese-, halsinfeksjoner, urinveisinfeksjoner, og hudinfeksjoner. Det er viktig å merke seg at dette legemidlet er kun effektivt mot bakterielle infeksjoner, og ikke virale infeksjoner som forkjølelse eller influensa.

Den generiske formen av Amoxil tilbyr de samme terapeutiske fordelene som merkevaren, men ofte til en lavere pris. Dette gjør det til et kostnadseffektivt alternativ for pasienter som trenger antibiotikabehandling.

Fordeler med Amoxil Generisk

 • Bredspektret aktivitet mot ulike bakterielle infeksjoner.
 • Kostnadseffektivt alternativ til merkevaremedisinen.
 • Hurtigvirkende formel som gir rask lindring av symptomer.
 • Generelt godt tolerert med et lavt risikonivå for bivirkninger.
 • Enkel doseringsplan som bidrar til forbedret pasienttilfredshet.

Bruk av Amoxil Generisk

Amoxil Generisk brukes til å behandle ulike bakterielle infeksjoner, inkludert luftveisinfeksjoner, hudinfeksjoner og urinveisinfeksjoner. Legemidlet er tilgjengelig i flere former, inkludert tabletter, kapsler, og en flytende suspensjon, noe som gjør det tilgjengelig for pasienter i alle aldre.

Dette antibiotikumet bør tas nøyaktig som foreskrevet av en lege. Det er viktig å fullføre hele kurset, selv om symptomene forbedres, for å forhindre resistensutvikling og tilbakefall av infeksjonen.

Amoxil Generisk kan tas med eller uten mat. Imidlertid, hvis magen blir urolig, anbefales det å ta medisinen sammen med mat.

Dosering og Administrasjon

Doseringen av Amoxil Generisk varierer avhengig av type og alvorlighetsgrad av infeksjonen, samt pasientens alder og vekt. Det er viktig at doseringen følger legens anvisninger nøye.

For voksne og barn over 40 kg er standarddosen vanligvis 250-500 mg hver 8. time, eller 500-875 mg hver 12. time. For barn under 40 kg vil doseringen bli justert i henhold til barnets vekt.

Potensielle Bivirkninger

 • Magesmerter, kvalme og diaré.
 • Hudutslett og allergiske reaksjoner hos personer med penicillinallergi.
 • Sjeldne, men alvorlige bivirkninger kan inkludere alvorlige allergiske reaksjoner og påvirkning av leverfunksjonen.
 • Langvarig eller gjentatt bruk kan føre til oral eller vaginal soppinfeksjon.

Kjøpe Amoxil Generisk Online i Norge

Amoxil Generisk er tilgjengelig for kjøp gjennom ulike online apoteker i Norge. Dette gir en enkel og praktisk måte å få tilgang til medisinen, ofte til reduserte priser sammenlignet med fysiske apoteker.

Når du kjøper medisiner online, er det viktig å sikre at apoteket er lisensiert og tilbyr ekte produkter. Pasienter bør også konsultere lege før de kjøper Amoxil Generisk for å sikre at det er riktig behandling for deres spesifikke tilstand.

Online apoteker tilbyr ofte ytterligere tjenester, som konsultasjoner med farmasøyter, noe som kan være til stor hjelp for pasienter.

Priser og Refusjon

Prisen på Amoxil Generisk kan variere avhengig av dosering og mengde. Generelt er prisen lavere enn merkevaremedisinen Amoxil.

I Norge kan noen pasienter kvalifisere for refusjon for kostnadene av Amoxil Generisk under visse helseforsikringsplaner. Pasienter bør sjekke med sin forsikringsleverandør for å forstå dekning og mulig refusjon.

Viktig Sikkerhetsinformasjon

Amoxil Generisk bør ikke brukes av personer som er allergiske mot amoksicillin eller andre penicillin-antibiotika. Pasienter med en historie av allergiske reaksjoner på antibiotika bør informere legen sin før de begynner behandling.

Langvarig bruk av Amoxil Generisk kan føre til overvekst av ikke-følsomme organismer, inkludert sopp. Hvis en superinfeksjon oppstår, kan det kreve alternativ behandling.

Det er også viktig å diskutere alle eksisterende medisinske tilstander og andre medisiner som brukes med legen før du starter behandling med Amoxil Generisk.

Graviditet og Amming

Amoxil Generisk anses som trygt for bruk under graviditet. Imidlertid bør det bare brukes når det er klart nødvendig, og etter en nøye vurdering av risiko og fordeler av en lege.

Amoksicillin går over i morsmelk, men anses som trygt for ammende mødre og deres barn. Det er viktig å diskutere eventuelle bekymringer med en lege før du starter behandling mens du ammer.

Kundeerfaringer og Anmeldelser

Kundeerfaringer og anmeldelser av Amoxil Generisk indikerer generelt høy pasienttilfredshet. Mange brukere rapporterer rask lindring av symptomer og enkel bruk av medisinen.

Noen pasienter har opplevd bivirkninger, men disse er generelt milde og håndterbare. Det anbefales å lese gjennom kundeerfaringer for å få et balansert syn på legemidlets effektivitet og toleranse.

Ofte Stilte Spørsmål om Amoxil Generisk

Denne delen vil inneholde svar på ofte stilte spørsmål om Amoxil Generisk, som doseringsanvisninger, potensielle bivirkninger, og forskjeller mellom generisk og merkevaremedisin.

FAQs

Hva er Amoxil Generisk?

Amoxil Generisk er en generisk versjon av det populære legemiddelet Amoxil. Det inneholder den samme aktive ingrediensen, amoksicillin, og brukes til behandling av ulike bakterielle infeksjoner.

Hvordan tar jeg Amoxil Generisk?

Du bør følge legens instruksjoner nøye når du tar Amoxil Generisk. Vanligvis tas det oralt med vann. Doseringen og varigheten av behandlingen vil variere avhengig av infeksjonens type og alvorlighetsgrad.

Er det noen bivirkninger av Amoxil Generisk?

Amoxil Generisk kan ha noen bivirkninger, som inkluderer kvalme, diaré, hodepine og allergiske reaksjoner. Det er viktig å kontakte legen din hvis du opplever alvorlige bivirkninger.

Kan jeg ta Amoxil Generisk hvis jeg er gravid eller ammer?

Gravide og ammende kvinner bør konsultere legen sin før de tar Amoxil Generisk. Legen vil vurdere potensielle risikoer og fordeler før de bestemmer seg for riktig behandlingsplan.

Ny anmeldelse

Nettsted
Leveranse
Pris / Opptreden
Anbefaling
CAPTCHA