Min handlekurv 0
Kjøp Antabuse uten resept i Norge - Beste tilbud på Disulfiram 250mg og 500mg

Kjøp Antabuse uten resept i Norge - Beste tilbud på Disulfiram 250mg og 500mg

Antabuse Generisk er et legemiddel som brukes til å behandle alkoholavhengighet. Dette medikamentet virker ved å forårsake ubehagelige reaksjoner som kvalme, oppkast og hodepine når alkohol inntas, noe som motiverer pasienter til å unngå alkoholforbruk.

Aktiv ingrediens: Disulfiram

 • Frakt 4-9 dager
 • Betalingsmåter
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Gratis levering for bestillinger over 2307.57kr

Antabuse Generisk

Fullstendig Produktinformasjon: Antabuse Generisk
Aktiv IngrediensDisulfiram
Dosering250-500 mg daglig
VarighetEffekten varer 1-2 uker etter siste dose
Primære EffekterAlkoholaversjonsterapi
LegemiddelformTabletter

Hva er Antabuse Generisk?

Antabuse Generisk er et medikament primært brukt i behandlingen av kronisk alkoholisme. Dets aktive ingrediens, disulfiram, virker ved å skape en aversjon mot alkohol. Dette oppnås ved å hemme enzymet acetaldehyd dehydrogenase, som er nødvendig i alkoholmetabolismen. Resultatet er en opphopning av acetaldehyd i kroppen, noe som fører til ubehagelige reaksjoner når alkohol konsumeres.

Disse reaksjonene kan omfatte rødming, kvalme, oppkast og hodepine, og de fungerer som en sterk motivator for å unngå alkohol. Antabuse Generisk er derfor et viktig verktøy i rehabiliteringsprosessen for alkoholavhengige, bidrar til å forebygge tilbakefall. Det er viktig å merke seg at Antabuse ikke kurerer alkoholavhengighet, men fungerer som en del av en omfattende behandlingsplan.

Antabuse Generisk er ofte foreskrevet som en del av en helhetlig behandlingsplan som kan inkludere terapi, rådgivning, og støttegrupper. Det er viktig for pasienter å forstå at mens Antabuse kan bidra til å forhindre alkoholforbruk, er det avgjørende å engasjere seg i ytterligere behandlingsformer for å oppnå langvarig edruelighet.

Hvordan Virker Antabuse Generisk?

Antabuse Generisk inneholder disulfiram, som virker ved å forstyrre måten kroppen metaboliserer alkohol på. Når en person drikker alkohol, blir det først omdannet til acetaldehyd, en giftig substans. Normalt brytes acetaldehyd ned til en harmløs substans kalt eddiksyre. Men disulfiram hindrer denne nedbrytningsprosessen, noe som resulterer i en opphopning av acetaldehyd i kroppen.

Dette fører til svært ubehagelige symptomer som rødming, kvalme, oppkast, svimmelhet, og hodepine, selv ved inntak av små mengder alkohol. Disse symptomene oppstår vanligvis innen ti til tretti minutter etter alkoholinntak og kan vare i flere timer. Denne prosessen hjelper personer med alkoholavhengighet til å unngå alkoholforbruk, da de ønsker å unngå disse ubehagelige reaksjonene.

Det er viktig å merke seg at Antabuse Generisk ikke behandler avhengighetens psykologiske aspekter. Det virker som en avskrekkende faktor og må kombineres med annen terapi og støtte for å være effektiv i behandlingen av alkoholavhengighet. Pasienter bør være fullt informert om virkningsmekanismen og konsekvensene av å drikke alkohol mens de tar Antabuse.

Bivirkninger og Sikkerhetsinformasjon

Antabuse Generisk kan forårsake en rekke bivirkninger, hvorav de fleste er relatert til dets virkningsmekanisme. De vanligste bivirkningene inkluderer metallsmak i munnen, tretthet, og hudutslett. Selv om disse symptomene ofte er milde, er det viktig å diskutere dem med en lege, spesielt hvis de vedvarer eller blir alvorlige.

Alvorlige bivirkninger av Antabuse kan inkludere leverskade, alvorlige allergiske reaksjoner, og nevrologiske symptomer som forvirring eller psykoser. Disse bivirkningene er sjeldne, men krever øyeblikkelig medisinsk oppmerksomhet. Pasienter med eksisterende leverproblemer eller en historie med alvorlige psykiske lidelser bør bruke Antabuse med forsiktighet.

Sikkerhetsinformasjon er avgjørende for riktig bruk av Antabuse. Pasienter bør unngå alle former for alkohol, inkludert de som kan finnes i munnskyllevann, sauser, eddik, og noen medisiner. Det er også viktig å informere helsepersonell om alle andre medisiner som tas, da det kan være interaksjoner med Antabuse. Pasienter bør regelmessig overvåkes for eventuelle leverskader eller andre alvorlige bivirkninger.

Kjøpe Antabuse Generisk Online i Norge

I Norge kan Antabuse Generisk kjøpes online gjennom lisensierte apoteker. Dette gir en praktisk løsning for de som ønsker å starte eller fortsette sin behandling. Når du kjøper medisiner online, er det viktig å sikre at apoteket er legitimt og at medisinen er godkjent for bruk i Norge. Dette kan sjekkes gjennom relevante helsemyndigheter eller ved å konsultere en lege.

Det er viktig å ha en gyldig resept fra en lege før man kjøper Antabuse Generisk online. Selv om det kan være fristende å kjøpe medisinen uten resept fra ulisensierte kilder, medfører dette betydelige risikoer. Uautoriserte leverandører kan tilby falske eller substandard produkter, som kan være ineffektive eller farlige.

Online kjøp gir også muligheten for diskresjon og personvern, som kan være viktig for noen pasienter. Det er imidlertid viktig å huske at regelmessige legebesøk er nødvendig for å overvåke behandlingen og justere doseringen etter behov. Pasienter bør alltid følge legens anbefalinger og ikke endre doseringen uten medisinsk veiledning.

Pris og Tilgjengelighet i Norske Apotek

Prisen på Antabuse Generisk kan variere avhengig av dosering og mengde. Generisk versjon av medisinen er ofte rimeligere enn merkenavnet Antabuse, noe som gjør det mer tilgjengelig for et bredere publikum. Det er viktig å sjekke med flere apoteker for å finne den beste prisen.

Tilgjengeligheten av Antabuse Generisk i Norge er generelt god, med de fleste apoteker som lager medisinen. Pasienter bør imidlertid være klar over at det kan være tidsperioder der medisinen er midlertidig utsolgt. Det er derfor anbefalt å fornye resepter i god tid for å unngå avbrudd i behandlingen.

I tillegg kan noen forsikringsplaner dekke kostnaden for Antabuse Generisk. Det anbefales å sjekke med forsikringsselskapet eller arbeidsgiveren for å forstå dekningen og eventuelle egenandeler. For de som ikke har forsikring, kan det være støtteprogrammer eller rabatter tilgjengelige gjennom ulike organisasjoner eller direkte fra produsenten.

Anbefalinger for BrukFor effektiv bruk av Antabuse Generisk, er det viktig å følge doseringsanbefalingene nøye. Den vanlige startdosen er 500 mg daglig, som kan justeres avhengig av individets respons og toleranse. Dosen kan reduseres til 250 mg daglig etter den første uken, basert på legeens anvisninger.

Pasienter bør ta Antabuse Generisk nøyaktig som foreskrevet av sin lege. Det er viktig å ikke hoppe over doser eller slutte å ta medisinen uten å konsultere en helsefaglig. Plutselig opphør kan føre til tilbakefall i drikkevaner. Pasienter bør også regelmessig konsultere sin lege for å overvåke fremgangen og eventuelle bivirkninger.

Det er viktig å unngå alle former for alkohol, inkludert små mengder som kan finnes i matvarer, drikkevarer, og husholdningsprodukter, mens du tar Antabuse. Pasienter bør også informere familie og venner om sin behandling for å sikre støtte og forståelse i deres alkoholavholdenhet.

Interaksjon med Andre Legemidler

Antabuse Generisk kan interagere med en rekke andre legemidler, noe som kan påvirke dets effektivitet og risikoen for bivirkninger. Det er derfor viktig å informere legen om alle medisiner, inkludert reseptfrie legemidler, urtemedisiner, og kosttilskudd som tas.

Noen av de kjente interaksjonene inkluderer medisiner som inneholder alkohol, warfarin (et blodfortynnende middel), og metronidazol (en type antibiotika). Disse kombinasjonene kan føre til alvorlige reaksjoner og bør unngås. Pasienter bør også være forsiktige med bruk av visse smertestillende midler og hostemedisiner, da de ofte inneholder alkohol.

Det er også viktig å vurdere effekten av Antabuse på leverfunksjonen, da dette kan påvirke metabolismen av andre medisiner. Pasienter med eksisterende leverproblemer bør diskutere risikoene og fordelene med sin lege før de starter behandling med Antabuse.

Antabuse Generisk under Graviditet og Amming

Antabuse Generisk er kategorisert som kategori D for gravide, noe som betyr at det kan utgjøre en risiko for fosteret. Gravide kvinner eller de som planlegger å bli gravide, bør ikke ta Antabuse uten å konsultere en lege. Legen vil vurdere fordeler og risikoer før de foreskriver dette legemidlet.

Når det gjelder amming, er det uklart om Antabuse passerer over i morsmelk. Kvinner som ammer, bør diskutere med sin lege før de tar Antabuse, da det kan påvirke barnet. Sikkerheten og effektiviteten av Antabuse hos barn og ungdom er ikke fastslått, så det anbefales generelt ikke for denne aldersgruppen.

Det er viktig for kvinner i fertil alder å bruke pålitelige prevensjonsmetoder mens de tar Antabuse for å unngå uønsket graviditet. Kvinner bør også informere sin lege umiddelbart hvis de blir gravide mens de tar Antabuse.

FAQs

Hva er Antabuse Generisk?

Antabuse Generisk er en medisin som brukes til å behandle alkoholavhengighet. Den inneholder det aktive stoffet disulfiram, som hjelper personer med å slutte å drikke alkohol ved å forårsake ubehagelige reaksjoner når alkohol inntas.

Hvordan virker Antabuse Generisk?

Antabuse Generisk virker ved å blokkere nedbrytningen av alkohol i kroppen, noe som fører til opphopning av acetaldehyd. Dette stoffet gir ubehagelige symptomer som kvalme, oppkast, hjertebank, og svette når alkohol konsumeres, og dermed bidrar det til å avskrekke pasienter fra å drikke alkohol.

Hvordan skal jeg ta Antabuse Generisk?

Du bør ta Antabuse Generisk i henhold til legens resept. Vanligvis tas medisinen en gang daglig. Det er viktig å unngå alkohol helt mens du bruker Antabuse Generisk og i minst 14 dager etter at behandlingen er avsluttet.

Hva er de mulige bivirkningene av Antabuse Generisk?

Noen vanlige bivirkninger av Antabuse Generisk inkluderer kvalme, oppkast, hodepine, tretthet og svimmelhet. Det er viktig å kontakte legen din hvis du opplever alvorlige bivirkninger som allergiske reaksjoner eller leverproblemer.

Kan jeg drikke alkohol mens jeg tar Antabuse Generisk?

Nei, det anbefales sterkt å unngå alkohol helt mens du tar Antabuse Generisk. Å innta alkohol mens du bruker medisinen kan føre til svært ubehagelige reaksjoner som kan være farlige for helsen din.

Ny anmeldelse

Nettsted
Leveranse
Pris / Opptreden
Anbefaling
CAPTCHA