Min handlekurv 0

Leveringsbetingelser

Global Frakt av Farmasøytiske Produkter

Vi tilbyr frakt til de fleste land over hele verden! Vårt mål er å sikre at våre italienske kunder har tilgang til høykvalitets farmasøytiske produkter uansett hvor de befinner seg. Hvis du ikke finner Italia i listen over fraktdestinasjoner, vennligst kontakt oss. Vi er her for å gi deg ekstra assistanse og imøtekomme dine behov.

Fraktkostnader og Ordrehåndtering

Din tilfredshet er vår prioritet. Derfor har vi inkludert fraktkostnadene i prisen på produktene, og sørger for en gjennomsiktig og overraskelsesfri kjøpsopplevelse. Etter bekreftelse av din bestilling, forbereder vårt team nøye for å sende din levering innen 24 timer. Dette raske prosessen er en del av vårt løfte om å tilby deg en effektiv og pålitelig service.

Leveringstider

Vi forstår hvor viktig det er å motta produktene dine så raskt som mulig. Derfor forplikter vi oss til å levere din bestilling direkte til døren din på kort tid. Leveringstiden vil variere fra 8 til 13 arbeidsdager, avhengig av leverandørens beliggenhet og effektiviteten av betalingsprosessen. Vi jobber kontinuerlig for å forbedre leveringstidene ytterligere og sikre at du får produktene dine så raskt som mulig.

Kommunikasjon og Ordresporing

Gjennomsiktighet er viktig for oss. Vi vil holde deg informert gjennom hele kjøpsprosessen. Først vil du motta en bekreftelses-e-post for bestillingen din som gir deg viktige detaljer. Etter betalingsbekreftelse sender vi en annen e-post for å sikre at du alltid er oppdatert om statusen på din bestilling. Til slutt blir du varslet når bestillingen din er sendt, sammen med sporingsinformasjon for din diskrete pakke. Dette gjør at du kan følge forsendelsen din og være trygg på at den kommer trygt frem.

Ordrehåndteringsdager

Vårt team jobber på hverdager for å sikre at bestillingene dine behandles raskt. Hvis du legger inn en bestilling etter klokken 15:00 på en fredag, ikke bekymre deg. Din bestilling vil bli behandlet med samme effektivitet påfølgende mandag. Din tilfredshet er viktig for oss, og vi vil gjøre alt vi kan for å sikre en problemfri bestillingsprosess.